top of page

Videoanalyse

Send mig dit sving!

Nu er det muligt at sende mig en video af dit golfsving, således at jeg kan analysere den i form af en online lektion. Jeg vil sende feedback tilbage indenfor et par dage, i en personlig video hvor jeg forklar i dybden, de ting som jeg synes du vil få gavne af i dit sving således at du vil få mere glæde fra dit golfslag og golfspil.

Denne online golfsvingsanalyse er for golfere på all niveauer, og vil give dig en hurtig mulighed at få højkvalitets undervisning. Undervisningen er personligt tilrettelagt efter dine behov, i stedet for instruktions DVD'er, bøger eller artikler, som er beregnet til det brede publikum.

Hvordan sender du mig din video?

Optag dit golfsving forfra og bagved som viset på billedet. Skær den ned således at du kun har et par sekunders klip fra hver optagelse og send den direkte fra dit tlf. til min email adresse golfadamstevenson@gmail.com. Giv mig en beskrivelse af hvad du har lyst til få rettet og så vil jeg sende feedback indenfor et par dage, med en lektion som vil giver dig de guldkorn til at opnå dine mål.  

bottom of page